OVER MIJ

HET GEZICHT ACHTER SPEED GENERATION

HET BEDRIJF - SPEED GENERATION

Speed Generation begon in 2014 als een hobby met in totaal zes vrienden. Allemaal met dezelfde passie voor auto's. Langzaam maar zeker kregen we toegang tot gave auto evenementen, begonnen we fotoshoots te organiseren en werd het Speed Generation portfolio opgebouwd.

In de jaren daarop werd Speed Generation steeds serieuzer en professioneler. Dit betekende ook dat er meer tijd in ging zitten, waardoor het moeilijk te combineren werd met ander werk en studie. Lennard koos ervoor om uiteindelijk zijn werk te maken van fotografie, waardoor Speed Generation sinds 2022 officieel een KvK-ingeschreven bedrijf is. 

Speed Generation staat voor hoge kwaliteit, creativiteit en zekerheid. Kies je voor Speed Generation, dan word je volledig ontzorgd op het gebied van fotografie content. Van de voorbereiding op de fotoshoot zelf tot het meedenken in marketing campagnes met de uiteindelijke foto's, bij Speed Generation ben je aan het juiste adres. ​​​​​​​
NAAM - LENNARD LAAR

Hi! Mijn naam is Lennard, ik ben 24 jaar oud 
en ik ben de fotograaf en eigenaar van Speed Generation. Fotografie is voor mij veel meer dan alleen werk. Ik daag mezelf altijd uit om een stap verder te gaan en te verbeteren, om de beste resultaten en tevreden klanten te krijgen.

Ik heb altijd al een passie gehad voor auto's en fotografie. Speed Generation is de perfecte manier om deze passies te combineren. Ik hou ervan om gelijkgestemde autoliefhebbers te ontmoeten, met de mooiste auto's te werken en uitgebreide fotoreportages van jouw auto of evenement te maken. Sinds 2014 ben ik al bezig met fotografie en sinds 2022 ben ik officieel begonnen met Speed Generation als bedrijf.

Voordat ik officieel begonnen ben met Speed Generation, heb ik de studie Commerciële Economie afgerond aan de HAN in Nijmegen. Hier heb ik alle ins en outs van marketing geleerd. Door een verdieping in branding en mijn jarenlange ervaring in de auto fotografie weet ik wat er nodig is om jouw idee professioneel uit te werken.

Ben je op zoek naar een auto fotograaf? Of het nou gaat om marketing content voor jouw bedrijf of een unieke fotoshoot met jouw auto, ik help je graag verder!

Speed Generation
hello@speedgeneration.nl
+31 6 51738161
Based in Winterswijk, Netherlands
Available worldwide

KvK: 85243175
btw: NL004076280B20